ROGNALDSEN BAKERI

Rognaldsen Bakeri AS ble grunnlagt i 1898  av Herman Rognaldsen. Det startet som et lite tradisjonelt familiebakeri i Alverstraumen, Nordhordaland. I år 2000 begynte lokalene våre å bli for små for den økende produksjonen og i 2006 flyttet vi virksomheten til veråsvegen 234 i Lindås til hvor vi fikk dekket vårt behov for plass. Gjennom tiårene har det vært revolusjonerende utvikling i det teknologiske, og bakeriet har utviklet seg mer til det industrielle fremfor håndverker yrke. Men fortsatt fastholder vi på håndverker faget når det gjelder kaker. Men kundene har også her muligheten til å velge det nyeste som er spisende trykte valgte bilder på kakene. Som fjerde generasjon Sverre A. Larsen uttalte seg til avisen: «du kan spise naboen om du vil» 

Rognaldsen Bakeri AS har alltid hatt fokus rettet mot kvalitetsprodukter og kundeservice. Samtidig har Rognaldsen prøvd å vært nytenkende og innoverende i henhold til produktutvikling. Vi kan skilte med å være de første på marked med  blant annet kakemenn med sjokolade og pizzaskilling. Dette har gjort at vi har klart å vokse og overleve i alle år i ett marked som har blitt mer og mer bestående av store kjeder med egne bakeri. I 2010 var Rognaldsen Bakeri AS en mellomstor bakeri med ca 60 ansatte og nesten 70 millioner i omsetning. Men grunnet markedets utvikling og derav risikoen for å miste vår kundemasse, valgte eierne, bestående av fjerde generasjon Tom og Sverre Larsen, å inngå samarbeid med Goman bakeriene og solgte aksjemajoriteten. Dette gir en sikker og stabil arbeidsplass til våre dyktige medarbeidere og sikrer salg av Rognaldsen produkter i lang tid fremover, og har bidratt til å sikre en god vekst. pr. 2015 er vi over 70 ansatte i takt med en økende omsetning, og for andre gang etter at vi flyttet til Lindås er vi nødt til å bygge ut våre lokaler. Fra og med 2016 vil produksjonslokalene våre være på cirka 3000 kvadratmeter. I tråd med tradisjon, er det fortsatt familie på eier og leder siden. Pr i dag er det fjerde generasjon Tom Larsen som er driftssjef.


Vi håper dere finner det dere søker på vår nettside og tar med glede i mot ris, ros, spørsmål og andre henvendelser på mail, rognaldsenfelles@coop.no